Nieuw: Waterdichte plateauweegschaal H315 H

Published on 12 August 2022 at 15:31

De waterdichte platformweegschaal H315/HR-serie is ontworpen voor gebruik op plaatsen met een hoge vochtigheidsgraad of direct contact met water. De weegschaal kan gemakkelijk worden gebruikt op plaatsen waar geen netstroom beschikbaar is, omdat hij is voorzien van een interne oplaadbare accu. Ideaal voor de voedingssector of de agrarische sector.

 

Readability [d]: 1g - 100g
Maximum capaciteit [Max]: 1.5kg - 150kg


Single load cell  AISi304 of 316 stalen platform weegschalen. H315 HR-serie is gebaseerd op een indicator PUE H315-serie. De indicator heeft een groot LCD-scherm met achtergrondverlichting en functietoetsen voor eenvoudige bediening. De indicator is geïnstalleerd op een zuil voor eenvoudige aflezing van het meetresultaat. Optioneel wordt de weegschaal aangeboden met indicator geïnstalleerd op een kabel voor montage aan een muur.

De structuur van het weegplatform is gemaakt van roestvrij staal AISI 316 met een roestvrijstalen load cell die de hoogste IP waarde van 68 heeft. De weegschaal is voorzien van een RS 232 interface, en optioneel een extra display-aansluiting. De weegschaal wordt gevoed door netstroom of een interne oplaadbare accu. Optioneel kan de weegschaal gevoed worden via het lichtnet - 110 - 120VAC 60Hz (niet-standaard fabrieksoptie).

De serie weegschalen H315/HR is tegen meerprijs verkrijgbaar in een versie met dubbel bereik (niet ijkwaardig).

Geïnteresseerd ?