Over ons

     PONDIRO

2022- Opening weegafdeling  PONDIRO-

PONDIRO is de statische weegafdeling van Advanced Measuring Instruments. Wij zijn officieel dealer en importeur van kwalitatieve merken. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan weegschalen en oplossingen. Door ons ruime aanbod, hebben wij voor elke wens een juiste oplossing klaar. Wij beschikken over een eigen technische dienst om herstellingen vlot te kunnen uitvoeren en die werkt volgens VCA. We engageren ons dan ook 100% om dit commitment na te komen. Met onze vakkennis vinden we samen de meest geschikte oplossing voor uw proces, verhogen we uw rendement, productiviteit en houden rekening met uw wensen en budget. Een gespecialiseerd team staat hiervoor ter uwer beschikking. Probeer het zelf en contacteer ons!


2021- Oprichting Advanced Measuring Instruments B.V.

 Advanced Measuring Instruments is een bedrijf dat opgericht is vanuit de passie voor de procesindustrie, industriële automatisering en meet-en regeltechniek. Door ervaring in onze zusteronderneming Weighing & Inspection BV was hier de nodige ervaring aanwezig.  Wie bieden hier allerhande temperatuurmetingen , proces indicatoren .


2002 - Oprichting Weighing & Inspection BVBA

Weighing & Inspection, met vestigingen in België en Nederland, is gespecialiseerd in industriële weging, dosering, metaaldetectie, vochtmeting,

X-ray inspectie, flowmeting en aanverwante. Woorden zoals klantentevredenheid, flexibiliteit, goede aftersales, en oplossingsgerichtheid niet zomaar loze woorden.